Van Schaik Elektrotechniek Bel direct
0348 - 443 642

Vacatures bij van Schaik Elektrotechniek B.V.

Van Schaik Elektrotechniek B.V.  is een gecertificeerd elektro technisch installatiebedrijf en kent een prima werksfeer met een team van enthousiaste medewerkers van alle leeftijden. Wij werken vanuit Harmelen in het hart van Nederland. Klanten kunnen bij ons terecht voor het installeren van elektrische huis- en bedrijfsinstallaties, beveiligingssystemen, duurzame oplossingen, smart-home, inspectie en onderhoud. Wij houden van innovatie en gaan met de tijd mee.

Als medewerker ben je voor ons een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Om de kwaliteit van onze werkzaamheden te waarborgen, besteden wij veel aandacht aan opleidingen en trainingen van onze medewerkers. Met een aantrekkelijk klantenbestand en uitdagende projecten bieden wij een aangename werkomgeving met ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Ben je geïnteresseerd in één van deze functies? Neem dan contact op via sollicitatie@vanschaikelektrotechniek.nl  of bel en vraag naar de mogelijkheden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

wij zijn een gekwalificeerd leerbedrijf

Ben je op zoek naar een stageplaats of leerplek op het gebied van elektra? Bel 0348-443 642 of mail naar sollicitatie@vanschaikelektrotechniek.nl voor de mogelijkheden.

Leerbedrijf