Van Schaik Elektrotechniek Bel direct
0348 - 443 642

Van Schaik Elektrotechniek werkt samen met zeer gerenommeerde en betrouwbare partners. Gezamenlijke bundeling versterkt onze expertise en werkwijze. Bezoek de websites van onze partners voor meer informatie.

Lid van techniek Nederland

Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI) is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Techniek Nederland is van mening dat installaties en apparatuur  aan hoge eisen moeten voldoen. Comfort, veiligheid en energiezuinigheid zijn van groot belang. Zaken doen met een bedrijf dat lid is van Techniek Nederland betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.

Wij zijn aangesloten bij ElektroTransfer. Een groep die kennis op zowel vakgebied als organisatorisch gebied bundelen. Door deze samenwerking kunnen wij altijd een beroep doen op extra vakspecialisten. Hiermee bent u als relatie verzekerd van continuïteit in uw project zonder stagnatie.

Installateur-Elektra-Elektricien

Van Schaik Elektrotechniek is een duurzame installateur en aangesloten bij het landelijk samenwerkingsverband van elektrotechnisch- en totaal installateurs. Wij hebben met elkaar gemeen dat we naast het traditionele installatiewerk, specialist zijn in duurzame oplossingen voor energiebesparing. Wij helpen u aan de oplossing voor al uw elektrotechnische wensen. Het samenwerkingsverband bestaat uit ruim 40 installateurs die gevestigd zijn door heel het land. Zij gaan altijd uit voor de meest gunstige oplossing voor het milieu en uw portemonnee. Alle diensten voeren zij vakkundig en professioneel uit. Zowel op de zakelijke als de particuliere markt zorgen de installateurs voor een passende en toekomstgerichte oplossing; advies, ontwerp, installatie en onderhoud van een elektrotechnische installatie.