Van Schaik Elektrotechniek Bel direct
0348 - 443 642

Van Schaik Elektrotechniek streeft naar een hoge kwaliteit  en professioneel elektrowerk. Door het volgen van verschillende opleidingen en trainingen zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op de markt. Om kwaliteit voor u als klant te garanderen, zijn wij in het bezit van een aantal certificeringen en keurmerken. Zo weet u zeker dat u met een betrouwbare partner in zee gaat.

Hieronder vind u een overzicht van de keurmerken waar wij aan verbonden zijn:

Lid van techniek Nederland

 

Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI) is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Techniek Nederland is van mening dat installaties en apparatuur  aan hoge eisen moeten voldoen. Comfort, veiligheid en energiezuinigheid zijn van groot belang. Zaken doen met een bedrijf dat lid is van Techniek Nederland betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.

KvINL beheert erkenningsregelingen en certificatieregelingen die u als consument zekerheid geven over de kwaliteit van een door u aangeschafte installatie of afgegeven advies.  Dit geldt bijvoorbeeld voor verschillende technische installaties waarmee uw huis van warmte, licht en water wordt voorzien en voor energieadviezen en/of legionella adviezen.

CCV Borg heeft betrekking op inbraakbeveiliging. Inbraakbeveiliging moet passen bij het risico op inbraak voor de betreffende woning of het onderhavige bedrijfspand. Daarvoor moet een doordacht beveiligingsplan worden gemaakt. Verder moeten de beveiligingsmaatregelen van goede kwaliteit zijn en met elkaar samenhangen. Het werk van de leverancier en goed beheer door de gebruiker, bepalen de kwaliteit van de inbraakbeveiliging. En ook het vertrouwen dat verzekeraar en politie hebben in deze belangrijke voorzieningen.

Erkende Sterkin Installateur voldoet aan de normen en eisen van een kwaliteitserkenningsregeling. Veel professionele gas-, elektra- en waterinstallateurs zijn aangesloten bij Sterkin. De belangrijkste eisen waar een erkende Sterkin Installateur aan moet voldoen, hebben betrekking op kennis en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen. En dat is een goede reden om voor de erkende Sterkin Installateur te kiezen.

SBB staat voor Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Wij zijn een erkend leerbedrijf en werken regelmatig met stagiairs en leiden leerlingen op zowel binnen als buiten. Zo krijgen we steeds de vakmensen die we nodig hebben.