Van Schaik Elektrotechniek Bel direct
0348 - 443 642

Van Schaik Elektrotechniek BV

Wij zijn een gecertificeerd elektro technisch installatiebedrijf en werken vanuit Harmelen in het hart van Nederland. Met ruime ervaring timmeren wij al vele jaren succesvol aan de weg. Wij besteden veel aandacht aan onze diensten en producten en werken met een enthousiast en vakkundig team dat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat.

Ons streven is altijd om samen met u een succesvolle en jarenlange relatie op te bouwen. Dit doen wij door onze heldere afspraken na te komen en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren voor een eerlijke en redelijke prijs. Vanuit ons magazijn in onze hoofdvestiging hebben wij veelal alle benodigde producten voor installatie, onderhoud en revisie op voorraad. Zo kunnen wij snel en adequaat inspelen bij eventuele calamiteiten.

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht met oog voor detail. Door ons heldere en vakkundige advies vooraf, weet u precies wat u achteraf van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Diensten

Wij leveren een breed pakket aan diensten op het gebied van elektrotechniek zoals beveiligings- en lichtinstallaties en geven deskundig advies over energiebesparende oplossingen. Bovendien kunt u na ingebruikneming van uw installatie rekenen op onze betrouwbare service en onderhoud.

Overweegt u een van onderstaande diensten in te willen huren, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zitten boordevol energie, adviseren u graag over alle mogelijkheden en wijzen u op de voor- en nadelen. Maar ook zaken als, wat zijn de kosten, wat levert het op en hoe snel verdient u uw investering terug zowel op de korte- als de lange termijn. Van Schaik Elektrotechniek is als totaalinstallateur werkzaam op een breed gebied en wij zijn van vele markten thuis.