Van Schaik Elektrotechniek Bel direct
0348 - 443 642

LAADPUNTEN VOOR DE ELEKTRISCHE AUTO

Elektrische auto’s zijn het vervoer van nu en het vervoer van de toekomst. Elektrische auto’s zijn niet alleen stil en schoon maar ook ontzettend handig voor de kleinere afstanden (150-500 km). Hiervoor moet uw auto wel een laadpunt hebben. Uw Duurzame Installateur plaatst en levert laadpunten bedrijfsklaar.

WAAROM LAADPUNTEN?

Laadpunten voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en zeer veilig. Uw Duurzame Installateur biedt ze aan in verschillende vormen en maten. Hierdoor is er voor iedereen een keuze. Ze zijn geschikt voor plaatsing bij u thuis of bij uw bedrijf. De laadpunten maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. U kunt dus elk elektrisch of hybride voertuig erop aansluiten.

DE SERVICE VAN UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur levert de service die u verwacht. Ten eerste worden de laadpunten voor de elektrische auto geleverd en bedrijfsklaar gemaakt. Ten tweede worden de benodigde aanpassingen gemaakt aan uw groepenkast, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Ten derde kan Uw Duurzame Installateur de jaarlijkse controle van laadpunten voor u verzorgen. Hiervoor kunt u een onderhoudscontract afsluiten en uw laadpunten worden jaarlijks gecontroleerd en onderhouden zodat de kans op storingen en uitval beperkt wordt.

DE VOORDELEN VAN LAADPUNTEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

De voornaamste voordelen van onze laadpunten zijn:

  • Ze zijn duurzaam
  • Opladen gaat snel
  • Geschikt voor alle hybride of elektrische auto’s
  • Uitgebreid assortiment
  • Lagere kosten dan benzine of diesel

 

Voor meer informatie over laadpunten, download de brochure Laadpunten:

Brochure laadpunten