Van Schaik Elektrotechniek Bel direct
0348 - 443 642

Van Schaik Elektrotechniek ontwerpt, installeert en keurt alle elektrische huisinstallaties, van ontwerp tot en met oplevering en met het daaruit voortvloeiende onderhoud. Van telefoon tot videofoon, van stofzuigsystemen tot de algemene verlichting. Wij leveren u op gewenste kwaliteit afgestemde, energie- en onderhoudsvriendelijke huisinstallaties. Bij alles wat wij doen, staat u als klant centraal, het is tenslotte uw woning.

U kunt ook kiezen voor uitgebreide huisinstallaties met o.a. extra wandcontactdozen in diverse verblijfsruimten of misschien zelfs in iedere verblijfsruimte een CAI- of data-aansluiting. Ook voor domotica, telefoon-, CAI-, intercom- en beveiligingsinstallaties kunt u bij ons terecht.

Ieder onderkomen vraagt om unieke huisinstallaties. Daarom zullen wij vooraf aan begroting of start werkzaamheden de tijd nemen om het project samen met u door te nemen en te luisteren naar uw wensen. Door deze werkwijze en onze ervaring zijn wij in staat u een offerte geheel op maat aan te bieden.