Van Schaik Elektrotechniek Bel direct
0348 - 443 642

Huis- en bedrijfsinstallaties installeren is één van onze hoofdactiviteiten. Voor talloze bedrijven en particulieren maakt Van Schaik Elektrotechniek zich verdienstelijk met de aanleg van elektro technische installaties.

Door vooraf met u een duidelijk installatieplan op te stellen, worden eventuele knelpunten tijdens het werk voorkomen. U bent bij ons verzekerd van een professionele aanpak. Die aanpak kenmerkt zich door het genoemde installatieplan voorzien van een duidelijke werkinstructie en natuurlijk ook door onze enthousiaste vakmensen.

De noodzaak

Overal heeft u elektrische toepassingen en installaties. De één nog belangrijker dan de ander. Van noodstroomvoorzieningen tot aan noodverlichting. Dit betekent als vanzelfsprekend dat uw elektrische installatie goed werkend en in orde moet zijn. Dit voorkomt problemen of, in het ergste geval, ongelukken en/of schade. En dat is het laatste wat u wilt.

Van Schaik Elektrotechniek doet uw installatiewerk zonder problemen. Voor zowel particulieren als voor bedrijven zetten wij ons met passie en kunde in, om u te voorzien van de beste kwaliteit en service. Van het vervangen van een meterkast tot aan het installeren van een zwakstroominstallatie. Wij kunnen het allemaal.

Geen risico en de juiste partner

U kunt zonder problemen gebruikmaken van al uw elektrische installaties. Wij adviseren onze klanten het volgende: neem geen enkel risico. Zorg ervoor dat u zowel kwaliteit als veiligheid waarborgt. Schakel onze hulp in en garandeer uzelf goed en correct werkend materiaal, waardoor de kans op problemen met grote gevolgen wordt uitgesloten. Laat ons de zorgen uit handen nemen en u voorzien van controle, herstel en optimaal gemak. Scherpe prijzen, een vertrouwelijke band en oog voor de klant: dat zijn onze kwaliteiten en daar laten wij u graag kennis mee maken.

Ontdek de voordelen van Van Schaik Elektrotechniek uit Harmelen! Neem hier contact met ons op.