Van Schaik Elektrotechniek Bel direct
0348 - 443 642

noodverlichting is belangrijk

Noodverlichting zorgt ervoor dat in geval van nood, alle personen in uw gebouw snel en veilig de weg naar buiten kunnen vinden. Bij stroomuitval of ontruiming bij brand blijkt dit zonder de juiste verlichting erg lastig te zijn. Zeker voor mensen die niet dagelijks in het gebouw aanwezig zijn. Er vallen bij calamiteiten nog altijd onnodig veel slachtoffers doordat zij niet tijdig de nooduitgangen weten te bereiken. Daarom is noodverlichting belangrijk en moet het in een gebouw aanwezig zijn.

Noodverlichting moet aan allerlei regelgeving en normen voldoen. Denk hierbij aan het Bouwbesluit, het Gebruiksbesluit en de Arbowet. Wij kunnen u helpen met het voldoen aan alle wettelijke eisen.

Het verplichte onderhoud en de periodieke controle kunt u ook uit handen geven aan Elektrotechniek Van Schaik. Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar uw noodverlichtingsinstallatie? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af.

LED-verlichting

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van noodverlichting is LED-verlichting. LED-verlichting is erg energiezuinig en u kunt hiermee tot wel 60% besparen op uw energiekosten.

Lees meer over noodverlichting in deze brochure.

Noodverlichting

Noodverlichting-Woerden-Utrecht-Harmelen