Van Schaik Elektrotechniek Bel direct
0348 - 443 642

Wie staat er op de stoep?

Intercomsystemen worden vaak gebruikt bij toegangen waar u geen zicht op heeft. Bezoekers moeten zich in dit geval eerst verplicht melden zodat u kunt beslissen of u ze toegang wil verlenen. Het is fijn om te weten dat er geen mensen met kwade bedoelingen bij u aan de deur staan. Met een intercom bent u goed voorbereid. Het is tegenwoordig mogelijk om op uw smartphone of tablet te zien wie er voor de deur staat. Ook kunt u bijvoorbeeld de verlichting rondom de intercom automatisch laten aangaan als er beweging is. En een foto van het bezoek laten archiveren in het geheugen.

Een veilig idee

Een intercom is zeer geschikt voor oudere mensen in een appartementencomplex en bewoners van woontorens. Maar ook voor de zakelijke klant kan een intercom een uitkomst zijn. Uw personeel hoeft de deur niet te openen maar kan met 1 druk op de knop toegang verschaffen aan de juiste personen.

Van Schaik Elektrotechniek is totaal installateur voor al uw intercomsystemen en oplossingen. Van eenvoudige deur intercom tot geavanceerde woning- of bedrijfssystemen. Zowel audio als video intercom systemen hebben wij de afgelopen jaren mogen installeren en beschikken over de nodige kennis die wij graag inzetten om u geheel vrijblijvend te adviseren over de vele op maat aan te leggen mogelijkheden.

intercom