Van Schaik Elektrotechniek Bel direct
0348 - 443 642

houDT inbrekers buiten de deur

Een inbraak is aangrijpend. Het is een enorme inbreuk op de privacy. Naast dat er eigendommen worden meegenomen is er ook vaak sprake van vernielingen. Financieel en emotioneel een behoorlijke klap. Na een inbraak voelt men zich vaak minder veilig in huis. Zorg dat u een inbraak voor bent en beveilig uw woning. Dat kan op verschillende manieren.

Alarminstallatie

Een alarminstallatie detecteert en waarschuwt bij een inbraak. Maar helpt ook preventief. Als inbrekers zien dat er een alarminstallatie aanwezig is, gaan ze al snel een deurtje verder.

Camerabewaking

Camera’s registreren alles. U heeft hiermee altijd zicht op wat er in en om uw huis afspeelt. De aanwezigheid van zo’n systeem heeft een preventieve werking. Inbrekers zullen niet onopgemerkt hun gang kunnen gaan. Zelfs ‘s nachts worden alle beelden haarscherp vastgelegd.

Slimme beveiliging

Huizen worden steeds slimmer, ook de beveiliging van uw huis kan steeds slimmer. U kunt uw beveiliging ook besturen op afstand.

Van Schaik Elektrotechniek is specialist in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en uitbreiden van elektrotechnische installaties. Dat doen wij voor grote en kleine (industriële) bedrijven en instellingen zoals woningcorporaties. Maar ook voor particulieren.

Lees onze brochure voor meer informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inbraakbeveiliging.

Brochure inbraakbeveiliging

 

Meer informatie? 

Wilt u meer weten over inbraakbeveiliging of een offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op en Van Schaik Elektrotechniek helpt u graag verder.

inbraakbeveiliging